Om oss AU Larsson - så här tänkte vi.


För några år sedan startade vi ett företag med syftet att skapa en möjlighet till ett framtida kassaflöde och en fortsatt inkomst. Affärsidén byggde på att handla direkt från tillverkaren, marknadsföra inköpskanalen, bygga konsumentnätverk och med ökad omsättning få vinstdela med företaget. Produktsortimentet var genialt; hem-, hälso- och skönhetsprodukter, dvs sånt som alla använder. Idag har det öppnats en unik möjlighet: Starta en egen WEBbutik med 100-tals produkter. Vi vill gärna inspirera andra människor att på detta sätt säkra sin ekonomiska framtid. Idag känns det mer aktuellt än någonsin med oro i världsekonomin, oro för jobb etc. Du kan kika in i butiken genom att klicka på "Webbutik". Känns det spännande, kontakta oss för mer information!


Bygga nätverk

I vårt arbete handlar det mycket om att bygga nätverk. Vi är alla fria designentreprenörer och vi lär oss mer hela tiden. 

Dela kunskap och värde

I hälsoprogrammet Health Pointe delar vi kunskap och utvecklas tillsammans. Att arbeta med hälsa är positivt på många sätt.

Hitta din egen resa

Du som vill bli entreprenör och arbeta med hälsa. Här ges du tillfälle att fördjupa dig i ditt yrke och umgås med likasinnande.